Buffetin kultainvestointi laukaisee Schiffin hyökkäyksen Bitcoiniin

Crypto skeptikko ja kulta harrastaja Peter Schiff on tyytyväinen legendaarinen sijoittaja Warren Buffett uusin päätös investoida Kanadan kaivosmies Barrick Gold , eikä salausperiodin osoitukseksi, että Bitcoin Evolution „on vain ohimenevä villitys.“

Bitcoinin ns. Arch nemesis uskoo, että kulta jatkaa ”määräävää asemaansa turvapaikka-omaisuutena” huolimatta siitä, että Berkshire Hathawayn toimitusjohtaja Buffett oli aikaisemmin halunnut investoida kullankaivokseen ja väittänyt, että metallissa ei ollut mitään hyötyä .”

Buffet täyskäännöstä kulta toi dollarin 563.600.000 investointeja hänen rahaston kaivosmies ruokkien toivoa keskuudessa cryptosphere että sijoittaja voi myös eräänä päivänä muuttaa hänen mieltään cryptocurrencies. Se ei kuitenkaan horjuttanut Schiffin uskoa kullan paremmuuteen salauksen suhteen.

Schiff twiitti :

”Bitcoin-pumput hyödyntävät Buffettin päätöstä ostaa Barrick Gold. Koska Buffett muutti mieltään kultaa kohtaan, hän voi muuttaa mieltään myös Bitcoinista. Vaikka hän kutsui kultaa tuottamattomaksi omaisuudeksi, hän kutsui Bitcoin-rotamyrkkyä neliöksi. Buffett ei koskaan osta Bitcoinia! Kulta ei ole arvokasta, koska sitä on niukasti. Kulta-arvo tulee kaikista ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka sillä on metallina. Hyödyllisyys tekee kullasta arvokkaan. Niukkuus tekee siitä vain kalliita. Bitcoinilla ei ole ainutlaatuisia ominaisuuksia. Niukkuus ilman hyötyä on merkityksetöntä. ”

Schiffin uskomattoman usko kullan hyödyllisyyteen ei vaikuttanut useisiin Twitterin käyttäjiin, jotka olivat kotoisin kryptofääristä

”Eikö Bitcoinissa ole ainutlaatuisia ominaisuuksia? Joten se, että voin tallentaa miljoonia arvoja mielessäni ja ottaa sen mukanasi kaikkialla maailmassa ilman sensuuria, ei ole ainutlaatuista? Voin lähettää sen kenelle tahansa, missä tahansa, milloin tahansa ilman kolmannen osapuolen sanelemista. Minusta näyttää ainutlaatuiselta… ”, kommentoi yksi käyttäjä.

Toinen käyttäjä sanoi, että SchiffGoldin puheenjohtaja oli itse asiassa ”vahva argumentti kultaa vastaan. On mahdollista, että tutkijat pystyvät korvaamaan kullan hyödyllisyyden muilla materiaaleilla (esim. Miten puu korvattiin muovilla ja betonilla). Kulta kaatuisi. ”

Toinen käyttäjän esittämä argumentti oli, että ”massiivisten käyttöominaisuuksiensa vuoksi fyysisellä hopealla on potentiaalisesti paljon enemmän arvoa kuin kullalla. Oletko samaa mieltä? „

Näiden kysymysten pelottamattomana Schiff jatkoi hyökkäystänsä salakuunteluun räjäyttämällä Morgan Creek Digitalin perustaja Anthony Pomplianoa, joka ennustaa äskettäin bitcoinin markkinakoron ylittävän kullan markkinakaton vuoden 2029 loppuun mennessä. Schiff käynnisti reaktion, joka vastusti lausunnossaan annettua lausuntoa. tyypillinen suoraviivainen tapa.